Sexlegetøj til par der ønsker mere sex i parforholdet.

Den berygtede manglende gnist i parforholdet

Rigtigt mange har været der. Kæresten er vildt sød og elskelig, men kedelig. Sådan rigtigt kedelig. Det føler du måske også at du selv er. Måske er I blevet forældre og hverdagen er gået med pasning og logistik og der har ikke rigtigt været hverken tid eller energi til sex.

Det er trist, men det er normen for mange i en periode.

Heldigvis er der råd. For I skal nok finde hinanden igen. I skal bare finde nye måder at lege på. Det kræver legetøj at lege med.

køb sexlegetøj og kostumer. Prøv jer frem. Put usikkerheden i skuffen, når I tager legetøjet ud af den. Jeres eksperiment vil måske give fnis, men sex skal også være sjovt, så det er helt i orden.

I bør indkøbe jeres legetøj sammen, da det kan åbne op for hinandens fantasier, når I går og kigger på alt det spændende i butikken. Hvis I er for generte, så kan alt selvfølgelig også købes på nettet med diskret og hurtig levering.

Hvad anbefales til begynder-par?

Det er meget individuelt hvad der anbefales, da det er afhængigt af parrets præferencer selvfølgelig.

Men de klassiske lyserøde plyshåndjern er en sød og sjov måde at afprøve dominans på.

En vibrator til hende er også vigtig, da det nok er den, der vil gøre hende afhængig af sexlegetøj. Derfra vil I blive mere og mere interesserede i forskelligt legetøj og I vil snart have skuffen fuld.

I de fysiske forretninger er der altid søde ekspedienter, der kan fortælle en masse om jeres nye legetøj