Garn tilbehør

Under corona blev det utrolig populært at strikke og lave DIY projekter. Særligt at strikke blev taget godt imod. Hobbyen er stadig ligeså trendy på den anden side af corona. Men hvorfor blev det egentlig så populært?

Strikning er blandt andet godt for motorikken, men det er også godt for dit humør, da det stimulerer din hjerne! Det holder faktisk din hjerne sund og rask, fordi du bruger den. Men derudover, så er det også argumenteret at strikning opfylder tre grundlæggende behov vi mennekser har. Det første er at vi føler os kompetente, når vi lykkes med vores projekter – det gælder også dét at strikke. Vi har også set hvordan strikkeklubber er poppet op rundt omkring i landet, og det skaber altså samhørighed når vi strikker med andre. Tilsidst, så opnår vi mennesker en friheds følelse, fordi vi vælger at gøre noget vi selv har valgt.

Går du og overvejer at strikke? Så find det tilbehør du skal brug her: garn tilbehør

Strikning kan også styrke din mentale sundhed, da man kan komme i det såkaldte ‘flow’. En tilstand vi mennesker kan komme i, når vi glemmer tid og sted. Alle ens tanker stopper, og vi er opslugt af nuet. Det er meget sundt for vores hjerne, og det kan virke meditativt; det kan rent faktisk reducere angst og stress.

Hvis du er blevet interesseret i at vide mere, så følg linket ovenfor. Her kan du finde de ting du skal bruge for at komme igang med din nye hobby.